Stiens buitenblog

Op Stiens buitenblog wil ik mijn verwondering en enthousiasme delen over alles wat er buiten te zien is. Ik schrijf over tuinen, (moes)tuinieren en spontane natuur die ik onderweg tegenkom tijdens wandelingen of fietstochten.

Een jaar lang kreeg ik van mijn goede vriend Eric de ruimte om te bloggen op zijn moesblog . Te beginnen met mijn reisverslag van Ijsland . Eric veel dank daarvoor! Ik heb er veel van geleerd en zo kreeg ik de smaak te pakken van een eigen blog.

Stiens buitenblog is nog pril en nog voor verbetering vatbaar. Suggesties voor verbetering zijn van harte welkom. En heb je ook iets moois of bijzonders gezien buiten, meld het me dan. Wie weet kan ik er een stukje aan wijden.

 

Advertenties

2 gedachten over “Stiens buitenblog

  1. Lieve Stien, wat leuk dat ik de eerste resultaten zie van je zelfgemaakte weblog! Ik hoop dat het schrijven en fotograferen over ‘buitenzaken’ jou blijft bezighouden. Je bent op dit moment veel productiever dan ik, dus een eigen platform lijkt mij de logische weg. Een leuk gevonden naam, Stiens buitenblog. Ik ga je zeker volgen!

    Liked by 1 persoon

  2. Hoi Stieneke,
    Leuk, dat jij je hobby zo uitbreidt. Ik zie uit naar de mooie foto’s en de verhaaltjes erbij. Biologie was vroeger erg saai op school dus mijn kennis is nihil. Met Steinsbuitenblog hoop ik mijn algemene ontwikkeling op dit gebied wat bij te schaven. Succes gewenst van Magda

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.