Over mij

DSCN0026Van de Zeeuwse klei woon ik al jaren op het zand in het midden van het land.
Sinds kort ben ik gestopt met werken en probeer zoveel mogelijk buiten zijn. Wandelen, fietsen en (moes)tuinieren in mijn piepkleine stadstuin. Ik lees poëzie en verder alles wat los en vast zit. En hoewel dit een Buitenblog is, ga ik daar ook over bloggen.  Ik woon samen met poes Kaatje.

Op Stiens buitenblog wil ik mijn verwondering en enthousiasme delen over alles wat er buiten te zien is. Ik schrijf over tuinen, (moes)tuinieren en spontane natuur die ik onderweg tegenkom tijdens wandelingen of fietstochten. Met af en toe een uitstapje naar kunst of een boekbespreking.

(foto Eric van Oevelen)

Een jaar lang kreeg ik van mijn goede vriend Eric de ruimte om te bloggen op zijn moesblog . Te beginnen met mijn reisverslag van Ijsland . Eric veel dank daarvoor! Ik heb er veel van geleerd en zo kreeg ik de smaak te pakken van een eigen blog. In augustus 2016 begon ik ermee.

Intussen blog ik al weer een aantal jaren en het blijft leuk. Suggesties voor verbetering zijn van harte welkom. En heb je ook iets moois of bijzonders gezien buiten, meld het me dan. Wie weet kan ik er een stukje aan wijden.

Alle foto’s zijn van mijzelf (tenzij anders vermeld) en mogen niet gebruikt worden zonder mijn toestemming.

Een gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.